"Putkiliike on onnistunut kun vesi kulkee ja viemäri toimii - meille se ei riitä!"

Kerro oma kokemuksesi!

Onko sinulla kerrottavana oma kokemuksesi meistä? Lähetä se meille sähköpostilla lvi.pitkala@lvipitkala.fi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tälle sivulle olemme keränneet palautteita ja kommentteja asiakkailtamme heidän omin sanoin.

Ari Steniuksen kokemus LVI-päivystyksestä

 

Maalämmön asennusprojekti

”Maalämmön asennusprojektissamme Pitkälän asentajat kertoivat kansantajuisesti mistä täsä on kyse, eivätkä olleet mitään ensikertalaisia. Olen suositellut LVI-Palvelu Pitkälää jo ystävilleni!”
- Juha Männistö, Oulu

Varaajan vaihtotyö

"Olen tyytyväinen varaajan vaihtotyöhön. Aikataulut pitivät, eikä muidenkaan asioiden kanssa ollut ongelmia. Asentajan työmoraali oli hyvä. Suosittelen!"
- Esko Karjalainen, Oulunsalo

Patteriventtiilien vaihtotyö

"Patteriventtiilien vaihtotyö onnistui hyvin ja olen todella tyytyväinen. Asentajat olivat juuri työhön sopivia ammattitaitoisia ihmisiä. Suosittelen."
- Rauni Peltokoski, Oulu

Käyttövesiremontti

"Olen tyytyväinen LVI-Palvelu Pitkälän palveluun. Asennusjälki (seinän läpiviennit, mitoitukset, läpivientisuojat jne.) oli hyvää! Asentajan työtehokkuus yllätti positiivisesti, kun kahdessa päivässä hoitui koko käyttövesiremontti. Suosittelisin muillekin!"
- Sakari Lämsä, Kiiminki

Keittiöremonttiin liittyvät putkityöt

"Kokemus oli upea.  Asentaja Juho ilmoitti tulostaan etukäteen ja saapui myös sovittuna aikana. Työ suoriutui kädenkäänteessä, siististi ja rauhallisesti, tehokkaasti.  Kysymyksiini annettiin vastaukset ja vaikka välillä seisoin niskaan hönkien, että mitä nyt teet ei hermostumisesta ollut jälkeääkään.  Tiivisteet ja liitokset testattiin moneen kertaan ja vuotoja ei ole tapahtunut. Ja laskutuskin täsmäsi.Suur kiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.  Suosittelen lämpimästi eteenpäin ja tarvittaessa käännyn puoleenne seuraavien projektien alkaessa.

- Kaija-Leena Minkkinen, Oulunsalo

 

LVI-palvelu Pitkälä Oy

Tetriläntie 1B
90460 Oulunsalo

Tarkemmat yhteystiedot

 

 

 

LVI-huoltotilaukset

ja päivystys 24h

040 592 8000

Yhteydenottolomake