"Putkiliike on onnistunut kun vesi kulkee ja viemäri toimii - meille se ei riitä!"

Turvallinen ja asukasystävällinen linjasaneeraus

Linjasaneeraus Oulu

Linjasaneeraus tarkoittaa kansankielellä putkiremonttia, jossa uusitaan käyttövesiputkisto sekä tarvittaessa viemäriputket.

Linjasaneeraukseen liittyy usein myös rakennuksen ilmanvaihtotekniikan, lämmitysjärjestelmän ja sähköjärjestelmän nykyaikaistamista.

Ovatko putket uusimisen tarpeessa? Käyttövesi- ja viemäriputkien tekninen käyttöikä on noin 40 vuotta. Putkistossa sijaitsevien  sulku- ja linjasäätöventtiilien ikä on vain 25-30 vuotta.

Miksi investoisin linjasaneeraukseen?

  1. Ensinnäkin, vesivahingon riski pienenee ja asuminen on huomattavasti turvallisempaa.
  2. Toiseksi, taloyhtiön kulut pienenevät pitkässä juoksussa,  kun LVI-korjauskäynnit vähenevät ja vakuutusmaksut pienenevät. Myös vesi- ja energiasäästöt ovat pitkällä aikavälillä huomattavat.
  3. Sinua kiinnostaa varmasti omalta osaltasi huolehtia myös siitä, että kiinteistön arvo nousee tai ainakin pysyy samalla tasolla.
  4. Uusien putkien myötä myös juomaveden laatu paranee.

Tärkeää huomioitavaa linjasaneerauksesta ja sen toteutustavasta

Linjasaneerauksessa kaiken lähtökohtana on asukas. Asukasystävällisyydellä tarkoitamme asukkaan tarpeiden huomioimista sekä yksilöllistä huoneistokohtaista suunnittelua. Asukkaalle tärkeintä on tietää, mitä milloinkin tapahtuu. Siksi käytössämme on hankkeen laajuuteen sopivat tiedotusmenetelmät myös huoneistokohtaiseen tiedottamiseen.

Toteutamme saneerauksen siten, että se häiritsee mahdollisimman vähän asukkaan arkiaskareita. Pyrimme myös saamaan työn valmiiksi nopealla aikataululla. Meiltä on kuitenkin mahdollista saada myös valmiiksi kalustettuja sijaisasuntoja tilanteisiin, joissa väliaikainen asunnosta poismuuttaminen on välttämätöntä.

Hoidamme hankkeen alusta loppuun asti isännöitsijää liiaksi kuormittamatta. Pidämme sinut kartalla mitä työmaalla tapahtuu ja hoidamme puolestasi lupa-asiat, hankesuunnittelun ja asukastiedotukset

Liitännäistyöt samalla sopimuksella

Linjasaneerauksen yhteydessä on oiva tilaisuus päivittää myös muita tiloja. Yleisimpiä linjasaneerauksen yhteydessä tehtäviä töitä ovat:

Tyytyväinen asukas = onnistunut isännöitsijä

Asukkaan saaminen tyytyväiseksi on meidän kaikkien etu. Tähän onnelliseen lopputulokseen pääsemme, kun:

Katso linjasaneerauksen vaiheet

Ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä tarjouspyyntölomake!

LVI-palvelu Pitkälä Oy

Tetriläntie 1B
90460 Oulunsalo

Tarkemmat yhteystiedot

 

 

 

LVI-huoltotilaukset

ja päivystys 24h

040 592 8000

Yhteydenottolomake