• Talotekniikan
    kumppanisi

Tule töihin LVI-Pitkälälle!


LVI-Palvelu Pitkälä Oy on Oulun, Lapin ja pääkaupunkiseudun alueilla toimiva LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

REKRYTOIMME NYT LVI-HUOLTOTOIMINNAN TYÖNJOHTAJAA TORNION TOIMIPISTEESEEMME VASTAMAAMAAN LAPIN ALUEEN ASIAKKUUKSIEN HUOLTOTOIMINNASTA.

Työ pitää sisällään tarjouslaskentaa, asiakaspalvelua, töiden koordinointia ja ohjausta sekä tarvittaessa osallistumista työmailla. Tiimiisi kuuluu ammattitaitoisia asentajia, joiden kanssa yhdessä, esimiehenä, vastaat asiakaslupauksen täyttymisestä: ”Meille ei riitä, että vesi kulkee ja viemäri toimii, haluamme olla palvelussa pitkällä!”

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä aluepäällikön kanssa ja tuet omalta osaltasi LVI-huoltotoiminnan kasvua Lapin alueella.

Arvostamme kokemusta LVI-alan tehtävistä sekä teknistä koulutusta (esim lvi-asentaja, amk-insinööri, työteknikko). Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä organisointikykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on halua kasvaa yrityksemme mukana sekä edetä urallaan vastamaan tulevaisuudessa laajemmista kokonaisuuksista.

Tarjoamme sinulle reilun palkan työstäsi, arvostetun ja kehittyvän työympäristön sekä joustavat ja monipuoliset työtehtävät. LVI-Pitkälän työntekijät ovat arvioineet työnantajansa toiminnan korkealla henkilöstökyselyissä – sinua työntekijänä sekä sinun tekemistäsi ja osaamista arvostetaan. Tarjoamme siis mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen: Nyt on kasvun paikka työuralla!

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Koreko Oy.

Lisätiedot tehtävästä: Jaana Lauri, p 040 5822494. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita CV ja hakemus palkkatoiveineen jaana.lauri@koreko.fi, sähköpostiin otsikointi ”työnjohtaja”. Huomioithan: käymme hakemuksia läpi koko hakuajan, haastattelemme ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

TERVETULOA, VALITSE OLETKO KULUTTAJA- VAI AMMATTIASIAKAS


Valitse sivusto, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Voit koska tahansa siirtyä sivustolta toiselle yläreunan linkistä.