Tule töihin LVI-Pitkälälle!


Yrityksellämme on tavoitteena olla viihtyisä työpaikka, joka tarjoaa ympärivuotista työtä. Pääosa töistämme tehdään 50 kilometrin säteellä toimipisteistämme. Uskallamme luvata, että meillä halutaan pitää työntekijöistä huolta. Ilmapiiri on avoin ja ehdottomasti positiivinen. Ammattilaisille pyrimme aina tarjoamaan töitä.

LVI-Palvelu Pitkälä Oy on Oulun, Lapin ja pääkaupunkiseudun alueilla toimiva LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta ja laadukkainta LVI-palvelua, josta jää mukava asiakaskokemus.

LVI-asentaja Oulu:

Haemme LVI-asentajaa Ouluun huoltopuolelle. 🧑‍🔧 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivisen asenteen omaava ja haluat tehdä työsi laadukkaasti työturvallisuudesta tinkimättä? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa ja nuorekkaassa työympäristössä, alan parhaat työvälineet sekä ammatillisesti mielenkiintoisen ja haastavan työkentän.

📣 Lähetä vapaamuotoinen hakemus joel.sassi@lvipitkala.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Joel Sassi 0400 347 977.

 

LVI-asentaja Rovaniemi:

Töitä tarjolla Rovaniemellä! Haemme LVI-asentajaa huoltopuolelle. ​​​​

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja halua tehdä työsi laadukkaasti työturvallisuudesta tinkimättä.

Tarjoamme vakituisen työn ja kannustavan sekä nuorekkaan työympäristön. Tämän lisäksi tarjoamme alan parhaat työvälineet sekä ammatillisesti mielenkiintoisen ja haastavan työkentän.

Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tähän tehtävään löysimme jo asentajan, mutta laita kuitenkin viestiä niin otamme yhteyttä mikäli tarve muuttuu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: hannes.ervasti@lvipitkala.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Hannes Ervasti 0400 933 000.

 

LVI-asentaja pääkaupunkiseutu:

Haetaan LVI-asentajaa pääkaupunkiseudun toimipisteeseen tekemään huolto- ja korjaustöitä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ympäri vuoden hyvin varustellulla huoltoautolla. Tervetuloa innostavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme!

Tähän tehtävään löysimme jo asentajan, mutta laita kuitenkin viestiä niin otamme yhteyttä mikäli tarve muuttuu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen niklas.hannuksela@lvipitkala.fi. Lisätietoja työtehtävistä ja yrityksestämme antaa Niklas Hannuksela 0400 369 200.