• PYYDÄ TARJOUS JA VOITA

Älykäs vedenvalvontayksikkö kampanjahintaan LVI Pitkälän asiakkaille


LVI Pitkälän asiakkaana suojaat kotisi putkivuodoilta edullisesti Uponorin Phyn Plus älykkäällä vedenvalvontayksiköllä. Saat vedenvalvontayksikön kotiisi nyt kampanjahintaan 860€ (sis. alv 24%). Kampanjahinta on voimassa 21.2.2021 asti.

Phyn Plus -vedenvalvontayksikkö katkaisee kotisi vedentulon automaattisesti putkivuodon sattuessa ja estää näin ison vesivahingon syntymisen. Phyn Plus älykäs vedenvalvontayksikkö oppii kotisi vedenkäytön ja samalla säästät rahaa!

Pyydä tarjous Phyn Plus -vedenvalvontayksikön asennuksesta ja osallistut samalla yhden ilmaisen laitteen (sis. myös asennuksen) arvontaan. Arvonta suoritetaan tarjouspyynnön jättäneiden kesken 20.2.2021.

*Kampanja toteutettu yhteistyössä Uponorin kanssa

Phyn Plus vedenvalvontayksikkö


 

Arvonnan ehdot:


Pyydä tarjous vedenvalvontayksikön asennuksesta omakotitaloon tai paritaloon alla olevalla lomakkeella.

Tarjouspyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi ilmainen vedenvalvontayksikkö asennuksineen.

Arvonta suoritetaan tarjouspyynnön jättäneiden kesken maanantaina 22.2.2021.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti annettujen yhteystietojen perusteella.

Palkintona on Uponor Phyn Plus -älykäs vedenvalvontayksikkö LVI Pitkälän asentamana kotiisi 50 kilometrin säteellä Oulusta, Torniosta, Helsingistä tai Kemijärveltä. Perusasennus: 180mm tilaa vesimittarin jälkeen, pistorasia 2 metrin säteellä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, muiksi tuotteiksi eikä myydä edelleen.

Jättämällä tarjouspyynnön ja osallistumalla arvontaan hyväksyt, että tietoja voidaan käyttää LVI-Pitkälän sekä Uponor Oyj:n markkinointiviestinnässä. Tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Jätä tarjouspyyntö ja osallistu arvontaan täyttämällä lomake